AKTUELNO

Nije mogla da veruje šta čuje.

Tema u jučerašnjem izdanju emisije "Magazin In" bila je posebno interesantna pripadnicama nežnijeg pola. Sanja Marinković je sa svojim gošćama Zlatom Petrović, Dajanom Paunović, Katarinom Grujić, Snežanom Dakić i Izvornikom Milošević pokušala da sazna koja žena ima najbolji položaj - zakonita supruga, ljubavnica ili žena koja kroz život korača sama.

Foto: TvPink Printscreen

Kada su govorile o preljubama, Snežana je priznala da je imala i jednu veoma zanimljivu i istovremeno šokantnu ponudu od udvarača.

Imala sam zanimljivu ponudu. Čovek je hteo da mi budemo u vezi, a on ima ženu. Ja sam ga pitala "Čekaj, ali kako", on ima ženu, decu. S nekim drugim živi u stanu, deli spavaću sobu. Ja se uopšte nisam zaljubila, ja sam tu ponudu odbila. Meni je to bilo paradoksalno. Možemo da se dopisujemo telefonom dok ti sa ženom gledaš seriju na istom krevetu, ali ne možemo da se čujemo da te žena ne bi čula - konstatovala je Dakićeva.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NAPAD NA NOVINARA! Skandalozno ponašanje Aleksandre Subotić u PREMIJERA VIKEND SPECIJALU! (VIDEO)

Voditeljka je istakla i da trenutno nije zaljubljena i da je tako već poslednjih nekoliko godina, jer nijedan muškarac nije uspeo da osvoji njeno srce od kada se razvela.

R. L.

#Magazin In

#Snežana Dakić

'