AKTUELNO

Nije mogla da veruje šta čuje.

Kao i svakog ponedeljka na programu televizije Pink je emisija "Pretres nedelje sa Milanom". Voditelj Milan Milošević došao je u Belu kuću, te je došlo vreme da se zadrugari prisete svih onih situacija koje su obeležile nedelju iza nas.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ljuba Pantović je u suzama izletela iz Bele kuće jer je njena ćerka Aleksandra Subotić otkrila kako je Pantovićeva na sve načine spajala sa imućnim muškarcima čak i kada je bila u vezi sa Davidom Dragojevićem. To je Ljuba veoma teško podnela, pa je imala potrebu da izađe i plače.

Znaš šta Miki, ja ću nju da ubijem. Kako može tako da kaže? Ona je stvorenje koje gazi leševe. Ja ako krenem da pričam ubiće nekog. Neka ide sve preko mojih leđa. Zlo sam rodila. J*bo mi pas mater - govorila je Ljuba u suzama, pa se vratila u Belu kuću:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sebe ne poštujem, jer dopuštam da mi ovo rade. Ja sam sebi rodila zlo. Ovo je moj najveći neprijatelj na svetu, ovo je najveća kazna na svetu. Ja sam majka, strašno. Ne mogu više da je slušam kako laže. Miki mi je rekao da si ti osoba koja gazi leševe. Od 12 godine se takmičiš sa mnom. Kad sam htela da te vodim kod psihijatra, ti si oduvek bila predmet socijalne službe, postoje dokazi da si emotivno na nivou deteta od 10 godina. Ti veruješ svima slepo. To ti radiš. Trčiš za lažnim obećanjima - iskreno je rekla Ljuba, a onda je ustala Aleksandra:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Radila si milion i pet stvari. Pričala da sam sa Tigrom u jednoj redakciji govorila kako imaš snimak. Konstantno me je spajala sa nekim imućnim momcima, pa čak i kada sam bila u vezi. Svi znaju o kome pričam - govorila je Aleksandra.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Aleksandra Subotić

#Ljuba Pantović

'