AKTUELNO

Dve pevačice pronašle su se u emotivnoj pesmi svoje koleginice.

Pop zvezda Nataša Bekvalac razvela se prošle godine od Luke Lazukića, kojem je krajem februara podarila ćerkicu Katju. Nešto više od mesec dana otkako je njihova porodica postala bogatija za još jednog člana, Bekvalčeva je svog tadašnjeg supruga optužila za nasilje, zbog čega je odlučila da u rekordnom roku na brak s njim stavi tačku.

Foto: E-stock

S druge strane, njena koleginica iz žirija "Pinkovih zvezdica - All Stars" Kristina Kija Kockar na svoj brak sa Slobom Radanovićem, koji ju je prevario u "Zadruzi", stavila je tačku u avgustu prošle godine.

Foto: E-stock

Iako su posle emotivnih krahova uspele da se izdignu iznad situacije, nabace osmeh na lice i nanižu brojne profesionalne uspehe, čini se da ih, ipak, ono što im se izdešavalo još uvek tišti, o čemu svedoči najnovija objava Bekvalčeve.

Ona je, naime, podelila emotivnu baladu "Hajde onda ništa" popularne pop pevačice Tijane Bogićević, naše bivše evrovizijske predstavnice, koja je hit baladom uspela da probudi najdublje emocije miliona slušalaca, pa i Nataše, koja je u tri reči opisala kako se oseća.

Foto: Pink.rs

- Hajde onda ništa... - napisala je Nata, a čim je videla šta je objavila, brže-bolje nadovezala se i Kija.

- Slušam je non stop! - poručila je nostalgična Kija.

I danju kažem neću,  noću ipak prevari me sat da ovo s tobom ljubav je baš zato što je stalno rat. Ako ne ide nam da smo par, ako ne ide nam da smo tajna bar, veruj mi da ostaje nam samo jedna stvar - hajde onda ništa da ne budemo, hajde onda ništa da ne delimo. Ja sve više tvoja, dan po dan... A ti sve više stran! Ti srećan nisi, sa tobom klizim na dno. Pa, hajde onda ništa da ne budemo - deo je teksta emotivne balade Tijane Bogićević, a kako ona zvuči poslušajte u nastavku:

D. T.

#Kristina Kockar

#Nataša Bekvalac

'