AKTUELNO

Pronašla se u pesmi.

Veliki šef je za stanare Bele kuće priredio žurku povodom Uskrsa i pritom im obezbedio veoma bogatu trpezu i muzičare koji su im ulepšali celo popodne. Većina pesama koje su se našle na današnjem repertoaru bile pesme u kojima su lako mogli da se pronađu i Kristina Kockar i Sloba Radanović.

Foto: Printscreen Youtube

Sloba je u "Zadruzi" prevario Kiju pred milionskim auditorijumom nakon samo sedam dana, a upravo zbog toga je nju "pogodio" stari hit Šabana Šaulića "Ti me varaš najbolje", koji je pevala iz sveg glasa.

Foto: TV Pink Printscreen

Radanović se nalazio na samo nekoliko koraka od Kockareve, a ona ga je u nekoliko navrata kada je on ispevavao pesmu netremice gledala. U trenutku kada se ova numera našla na repertoaru, ona je izbegla da pogleda pevača i pevala je gledajući Anu Korać. Međutim, njena ruka je skoro sve vreme mahinalno bila usmerena ka njenom još zakonitom suprugu.

Luna Đogani je tokom te pesme sedela u prikrajku i posmatrala kako se oni vesele i nije skidala pogled sa svog dečka, očigledno shvatajući koliko ova pesma znači Kiji.

Pročitajte još: Sarina mama priznaje da njena ćerka UVEK NAJLEPŠE IŠARA JAJA, a sada su to morali da urade bez nje! (FOTO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'