AKTUELNO

Praznični dani uz najgledanije emisije, tradicionalno veselje i TV premijeru filmskog spektakla "Zaspanka za vojnike".

Kraj decembra je rezervisan za sumiranje godine na izmaku, a TV Pink i ovu 2018. godinu završava kao najgledanija komercijalna televizija i lider u regionu. Kao što ste navikli, novogodišnje praznike na TV Pink obeležiće bogat filmski program, praznične emisije i tradicionalno "Pinkovo novogodišnje narodno veselje".

Tako vas u subotu 29. decembra od 17 časova na TV Pink očekuje prednovogodišnje izdanje emisije "Magazin In", kada će autorka i voditeljka Sanja Marinković ugostiti najveću balkansku zvezdu Svetlanu Cecu Ražnatović, trenutno najtraženiju pevačicu Maju Berović, proslavljenu srpsku glumicu Danicu Maksimović, gradonačelnika Jagodine Dragana Markovića Palmu i jednog od najboljih folk pevača Sašu Matića.

Foto: Promo

Uz mnogo pesme, zanimljivih razgovora, sumiranja 2018. godine i priče o planovima za narednu, "Magazin In" je pravi način da provedete praznično subotnje popodne.

Foto: Promo

Gledaoce TV Pink, sada već tradicionalno, za doček Nove godine 31. decembra očekuje veliko "Pinkovo novogodišnje narodno veselje". I ove godine, milionski auditorijum dočekaće Novu 2019. godinu upravo uz kanal TV Pink, jer će se u izvođenju najvećih hitova narodne i zabavne muzike smenjivati veliki broj kako legendarnih, tako i mladih pevača.

Na sceni će svoje, ali i njaveće hitove narodne muzike otpevati Snežana Đurišić, Goca Božinovska, Zlata Petrović, Radiša Trajković Đani, Jašar Ahmedovski, Marko Bulat, Mitar Mirić, Šako Polumenta, Jana Todorović, Dejan Matić, zatim Pinkove zvezde Indira Beriša, Aca Živanović, Ismail Delija, Marko Stolić, Andrijana Radonjić, Sara Reljić, Marko Šabanović, bivši učesnici "Zadruge" Kristina Kija Kockar, Sloba Radanović, Teodora Džehverović, Sanja Stanković, Nikola Bokun, Nemanja Đerić Đekson sa članovima svoje grupe "Kurtoazija", kao i Vojke i Pakle Đans, ali i trenutno najtraženiji izvođači - Mia Borisavljević i Bojan Grujić, Rialda, Jadranka Barjaktarović, Katarina Grujić, poznati reper Sha, tvorac najslušanijih pesama di-džej Šone, Beca Fantastik, jedan od najpopularnijih bendova "Projekat" i mnogi drugi popularni pevači.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Osim što će u nedelju 30. decembra od 14 časova u najgledanijoj emisiji o poznatima "Premijera-Vikend specijal" dve velike zvezde, Dragana Mirković i Saša Kovačević, uživo ispratiti 2018. godinu, Tijana Prica i Ognjen Nestorović će i prvog dana nove godine sa vama rekapitulirati najluđu noć. Kao što ste navikli, premijerna kamera pratiće poznate i u novogodišnjoj noći, a specijalan izveštaj videćete 1. januara u varednom izdanju emisije "Premijera-Vikend specijal". Osim toga, u studio kod Tijane i Ognjena stiže i neočekivani gost, što je dovoljan razlog da 1. januara od 14 časova budete uz TV Pink i vašu omiljenu emisiju o poznatima.

Foto: Promo

Bioskopski hit "Zaspanka za vojnike", reditelja Predraga Gage Antonijevića, emitovaće se 1. januara u 20 časova kao poklon je gledaocima TV Pink. Samo dva meseca nakon prvog prikazivanja u Sava Centru, ovo maestralno ostvarenje će videti i publika našeg kanala širom sveta u prvom danu 2019. godine.

Foto: Promo

Snimljen prema prvom delu "Srpske trilogije" akademika Stevana Jakovljevića, po scenariju Nataše Drakulić, "Zaspanka za vojnike" nam opisuje istorijske događaje 1914. godine, kroz sećanja mladog vojnika Jakovljevića. Njegove uspomene na saborce, ali i na pola miliona ratnih drugova nad čijim grobovima raste mali plavi cvet - zaspanka, tumači ekipa izvanrednih glumaca, a predvode ih mladi Marko Vasiljević i Vuk Jovanović. Poslednji put pred filmskim kamerama, jedan od najemotivnijih trenutaka u filmu izneo je Nebojša Glogovac.

Foto: Promo

Provedite praznike u provereno dobrom raspoloženju uz "Magazin In", "Pinkovo novogodišnje narodno veselje", "Premijera-Vikend specijal" i TV premijeru filmskog spektakla "Zaspanka za vojnike"!

Autor: M. Đ.

#Film

#Magazin In

#Pinkovo novogodišnje narodno veselje

#Premijera-Vikend specijal

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Zaspanka za vojnike

#emisija

'