AKTUELNO

Praznik rada i prve dana maja, proveli ste uz program zvanično najgledanije komercijalne televizije, govore zvanični rezultati agencije Nilsen Audience Mensurment.

Pink u sredu beleži fantastične rezutlate, kada je naša televizija bila najgledaniji emiter, uklučujući i Javni servis Srbije, a u istom danu, ističe se grupa gledalaca urbane populacije, gde je Pink ostvario bolji rezultat u odnosu na drugoplasiranu i trećeplasiranu televiziju zajedno.

U ponedeljak, utorak, ali i sredu, naš serijski program je u samom vrhu gledanosti, pa ste u prethodna tri dana vašu pažnju posvetili našim serijama „Ćerke“ i „Elif“, a serija „Istanbulska nevesta“ posle nedelju dana prikazivanja nalazi se u samom vrhu gledanosti.

Foto: TvPink Printscreen

„Nacionalni dnevnik“ početkom nedelje ali i za dane praznika bio je najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, dok ga prati i „Popodnevni dnevnik“ a pažnju ste posvetili „Novom jutru“ koje je i ovu nedelju nastavljaja kao zvanično najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera.

Nova dešavanja u najpoznatijem TV gradu ne prestaju da intrigiraju milionsku publiku pa je tako „Zadruga“ u uživo uključenjima, ali i „Izbor potrčka“ kao i „Pitanja novinara“ među najgledanijim emisijama u danu.

Foto: RTV Pink

U utorak se nastavila gradnja „Kuće od srca“ , a ovaj format našao se među šest najgledanijih emisija u danu.

Autorska emisija Ognjena Amidžića u utorak beleži udeo u gledanosti od preko 20%, dok je verna Pinkova publika pratila i dnevna uključenja u Zadrugu.

Foto: RTV Pink

U samom vrhu gledanosti, u utorak su se našle i emisije kratke forme „Premijera“ i „Ekskluzivno“.

Pored serijskog i informativnog programa, verna milionska publika bila je uz novi „Paparazzo lov“ koji je u sredu pratilo blizu 1.100.000 gledalaca.

Foto: Printscreen

Među najgledanijim emisijama u danu je „DNK“ koji je ostvario udeo u gledaonsti od 22%, dok su sva uživo uključenja u Zadrugu, kao i emisija „Zadruga-narod pita“ među najgledanijim emisijama u danu.

Hvala Vam na poverenju i ostanite uz Vašu TV Pink!

#Gledanost

#Istraživanje

#Televizija Pink

'