AKTUELNO

Večerašnju televizijsku premijeru "Zaspanka za vojnike" pratila je čitava Srbija!

Televizija Pink je, tradicionalno, svojoj milionskoj, vernoj publici pripremila bogat novogodišnji program sačinjen od najgledanijih informativnih emisija, direktnih uključenja u "Zadrugu", najgledaniji rijaliti šou program svih vremena, kao i Pinkovog novogodišnjeg veselja koje je u najluđoj noći pratila čitava Srbija. Osim spektakularnim šou programa, programska šema Pinka obogaćena je raznovrsnim i ekskluzivnim filmskim sadržajem, koji je ponovo okupirao pažnju verne Pinkove publike, koja se meri u milionima!

Foto: Promo

Večeras je domaći filmski hit "Zaspanka za vojnike", koji je u bioskope stigao prvog novembra, doživeo svoju televizijsku premijeru upravo na Pinku, koji i večeras gleda čitava Srbija!

Foto: Nielsen Audience measurement

Novi biser srpske kinematografije na Pinku je pratio rekordan broj gledalaca, zbog čega je omiljena televizija u Srbiji ponovo zauzela lidersku poziciju kada je merenje gledanosti u pitanju! Pink je daleko iza sebe ostavio kako komercijalne televizije, tako i Javni servis, od kojeg je imao veći udeo u gledanosti blizu 10 odsto.

Film reditelja Predraga Gage Antonijevića oduševio je sve gledaoce Pinka, koji će sutra uveče biti u prilici da uživaju u novoj domaćoj komediji - reč je o filmu Milorada Milinkovića "Patuljci s naslovnih strana", koji je na programu sutra u 20 časova!

Foto: Promo

Foto: Promo

D. T.

#Pink

#Televizija Pink

#Zaspanka za vojnike

'