AKTUELNO

Ž.G, osumnjičen da je pijan izazvao tešku saobraćajnu nesreću u Jakovu, u kojoj je u nedelju uveče poginula njegova majka, danas se na saslušanju Višem tužilaštvu u Beogradu branio ćutanjem.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo da mu se odredi pritvor zbog uznemirenja javnosti, kao i da ne bi uticao na svedoke, a o predlogu za pritvor do kraja dana treba da odluči Viši sud.

Ž.G. se tereti za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja sa smrtnim ishodom za koje je zaprećena kazna zatvora od 2 do 12 godina, rečeno je Tanjugu u tužilaštvu.

Sumnja se da je Ž.G. vozeći sa 3.86 promila alkohola u krvi izazvao sudar u kojem je njegova majka poginula, dok su dve ženske osobe iz drugog automobila povređene.

Nesreća se dogodila u ulici Prote Stamatovića u Jakovu 1. septembra u 20:20 sati.

Ž.G. je vozio neregistrovan auto, a ni on ni stradala žena nisu bili vezani u trenutku nesreće.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ita enim vivunt quidam, ut eorum vita refellatur oratio. Quid ait Aristoteles reliquique Platonis alumni? Duo Reges: constructio interrete. Hanc quoque iucunditatem, si vis, transfer in animum; Igitur ne dolorem quidem. Itaque sensibus rationem adiunxit et ratione effecta sensus non reliquit. Post enim Chrysippum eum non sane est disputatum.

#Saobraćajna nesreća

'