AKTUELNO

Direktorka je rekla da je spletom nesrećnih okolnosti usled fizičkog kontakta jedan od učenika pao, zadobio teške povrede glave i umro.

U Srednjoj zanatskoj školi u Beogradu 18. marta došlo je do nesreće, nakon koje je jedan od učenika izgubio život, a tim povodom se za naš portal oglasilo i Ministarstvo prosvete.

"Ministarstvo prosvete upoznato je sa nesrećom koja se dogodila u Srednjoj zanatskoj školi, prilikom koje je jedan učenik zadobio teške povrede glave i nakon nekoliko dana preminuo.

Ministarstvo prosvete izražava porodici i prijateljima nastradalog učenika iskreno saučešće.

Škola je o nesreći istog dana obavestila policiju i Ministarstvo prosvete i preduzela sve radnje u skladu sa propisima koji regulišu postupanje ustanova u kriznim situacijama, a koje se odnose na informisanje nadležnih institucija, roditelja i podršku učenicima, roditeljima i zaposlenima u cilju prevazilaženja situacije.

Ministarstvo prati postupanje škole i pruža joj podršku", rekli su iz Ministarstva.

U Srednjoj zanatskoj školi u Beogradu došlo je do nesreće, nakon koje je jedan od učenika izgubio život, a kako je navela direktorka škole za Telegraf tuče nije bilo, već je spletom nesrećnih okolnosti usled fizičkog kontakta jedan od učenika pao, zadobio teške povrede glave i umro.