AKTUELNO

Ja bih isto u duhu Nove godine tebi dala peticu jer mislim da si zaslužio, rekla je Leontina Vukomanović.

Dušan Mančić iz Niša ima 12 godina i otpevao je pesmu Borisa Režaka "Anđeo". Iako je žiri bio oduševljen izborom pesme, ovaj takmičar je dobio četiri glasa i za nastavak takmičenja će se boriti u baražu.

Foto: Printscreen Youtube

Ustao sam, počeo si super ali je do kraja pesme bilo jako, jako nesigurno. Malo nesigurni refreni, u strofama si bio dobar. Mislim da je četvorka dobra ocena, mislim da ćeš nas oduševiti u baražu - rekao je Sergej Ćetković.

Foto: Printscreen Youtube

- Ovu pesmu sam komponovala davne 1999. godine i bila je komponovana jednom mladiću našem. Bošku Jakovljeviću kog sam terala da peva, ali ga nisam uspela naterati da otpeva. Ja bih isto u duhu Nove godine tebi dala peticu jer mislim da si zaslužio. Uhvatio si se sa malo težom pesmom u koštac. Od mene imaš peticu za hrabrost, za izbor pesme, za divno ponašanje na sceni, a u baražu čekam da ti dam pet i za odlično pevanje - rekla je Leontina Vukomanović.

Foto: Printscreen Youtube

Meni je zasmetala ta neujednačenost u glasu. Glas ti je bio čas pun, čas je pucao. Nisi imao ujednačenu interpretaciju i bilo je intonativnih problema. Četvorka je jaka ocena, očekujem da ćeš u baražu da budeš dobar, ti odlično pevaš - rekla je Goca Tržan.

Foto: Printscreen Youtube

Autor: J. Vučić

#Dušan Mančić

#Pinkove zvezdice

#Takmičar

'