AKTUELNO

U odnosu na prošli put, ti si dala i malo nežnosti svom pevanju, rekla je Leontina.

Anđela Miljković ima 12 godina i dolazi iz Markovca. Anđela je večeras otpevala pesmu Viz Kalife "See you again". Ova takmičarka je dobila svih pet glasova žirija.

Foto: YouTube screenshot

- Još jedna zaslužena petica. U odnosu na prošli krug takmičenja, stvarno si pokazala veliko umeće i taj prelepi falset i tačno si nas vozila kroz pesmu - rekao je Sale Tropiko.

Foto: YouTube screenshot

- U odnosu na prošli put, ti si dala i malo nežnosti svom pevanju i rekla bih da nisi do kraja usavršila to pevanje u falsetu. Ako već tražimo dlaku u jajetu, za sledeći put vodi računa da sve bude vazdušasto, mekano, klizno - rekla je Leontina.

Foto: YouTube screenshot

- Lepo si pevala večeras, stvarno lepo. Bilo je nekih malih intonativnih nesavršenosti ali je generalni utisak tvog pevanja bio jako lep. Ovaj kraj je bio izuzetno lep i nežan. A da ne, može se reći jako lep, rekao mi je moj profesor književnosti da ne može da se kaže jako lep, jer ne postoji slabo lep. Rekao mi je da vam svima skrenem pažnju. Vrlo mi se dopalo - rekla je Goca Tržan.

Foto: YouTube screenshot

- Jedna izuzetno lepa interpretacija izuzetno lepe devojčice. Nije bilo baš pretačno, ali meni to uopšte nije smetalo večeras - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: YouTube screenshot

Ova takmičarka je obezbedila sebi mesto u trećem krugu, a članovi žirija su se složili da je ona večeras bila bolja nego u prethodnom krugu.

Autor: J. Vučić

#Anđela Miljković

#Pinkove zvezdice

'