AKTUELNO

Dala si neki svoj pečat, nisi se trudila da imitiraš Mariju, to mi se svidelo - rekla je Jelena Tomašević.

Darija Zlatić se predstavil treća večeras. Ona je otpevala hit Marije Šerifović "Znaj da znam". Ovog puta Darija je dobila četiri glasa žirija i boriće se u baražnom delu emisije.

Foto: TvPink Printscreen

Ja mnogo volim ovu pesmu i čini mi se da je nismo čuli do sad. Meni se svidelo kako si se ti snašla u ovoj pesmi. Dala si neki svoj pečat, nisi se trudila da imitiraš Mariju, to mi se svidelo - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

- Ćao kometo, ćao mala kometice. Moja zamerka je, što se samog pevanja tiče, sve je bilo odlično, što se metrike tiče, nemam ni tu neku veću zamerku, a što se tiče dinamike, i taj tvoj rep komete, kako sam te nazvao je bio vezan u čvor. Jednostavno si mi bila sva preplašena. Generalno, ti si nam pokazala da znaš da pevaš, samo je trebalo malo energije da nam pokažeš - rekao je Sergej Ćetković.

Foto: TvPink Printscreen

Ja pratim sva ta dečija takmičenja u svetu i naša deca pevaju za deset klasa bolje od te dece. I mnogo me boli kada mi toliko nemoguće tražimo od dece. Mi ocenjujemo interpretacije koje su potpuno vanserijske. Onda se pojaviš ti koja bi bilo gde dobila deset jer pevaš. Mi muzičari bi za ovu tvoju interpretaciju rekli da "ne diše", prosto pesma ti "nije disala". Precizan glas, božanstven glas, divni ukrasi - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. Vučić

#Darija Zlatić

#Pinkove zvezdice

'