AKTUELNO

Imala si odličan stav dok je pevala i dobru si energiju imala, nekako si bila u pesmi, rekla je Jelena Tomašević.

Dragana Jovanovska se predstavila pesmom grupe Piloti "Kao ptica na mom dlanu". Dragana je za ovaj nastup dobila četiri stolice i priliku da u baražu popravi utisak.

Foto: TvPink Printscreen

Nećemo više da pričamo o tremi, jer je već četvrti krug. Bila si energična, tvoj stav je bio super! Kompletan utisak mi je bio okej, jedino nisi možda trebala da menjaš reči, zbog rime. Moglo se poraditi na tome, ali generalni utisak je bio okej i super ti je stajling, sve je bilo super, bravo - rekao je Sergej Ćetković.

Foto: TvPink Printscreen

Da, imala si odličan  stav dok je pevala i dobru si energiju imala, nekako si bila u pesmi. Ali taj strah je bio dominantan i nekako nisi mogla da kontrolišeš glas, pa je na krajevima fraza drhtao. To je bio jedini razlog da ne bude petica - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

-  Meni je bilo lepo, zato sam i dala glas. Dobra strofa, još bolji refren, lepa gradacija, pun glas u refrenu, bilo je nijansiranju. Posebno mi se dopala tvoja tačnost. Pogotovo zato što ovu pesmu retko ko, posebno kad su deca u pitanju, može da otpeva - rekla nje Leontina Vukomanović.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. Vučić

#Leontina Vukomanović

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#emisija

'