Info
ZABAVA

showbiz

BRANI SVOJE STAVOVE: Maja Nikolić se suprotstavila kolegama iz žirija! (VIDEO)


Nova članica žirija rekla je svoje mišljenje o jednom kandidatu.


Takmičar koji se večeras predstavio deveti po redu je Marko Manojlović iz Pirota. Marko ima 19 godina i otpevao je pesmu Željka Šašića "Mali je ovo grad". Ovaj takmičar je dobio četiri glasa žirija. 

Autor: YouTube screenshot

Nije za pet. Jako lepo, jako nežno, sve je u redu, ali nešto fali. Ono nešto fali. Možda malo više emocija fali - rekao je Bora Đorđević.

Autor: YouTube screenshot

Ja sam se plašio da posle ne bude mnogo gorih kandidata. A on je ovo otpevao sasvim okej otpevao. Poznavajući ovu pesmu, meni je ovo bilo sasvim okej. Ne dati ovakvom vokalu glas, gre'ota bi bilo jer se plašim da ćemo imati dosta lošijih. On zaslužuje da ima pet glasova i da ide dalje - rekao je Šaban Šaulić

Autor: YouTube screenshot

Meni si fantastično preneo emociju, ja nemam zamerke za to. Čula sam da kontrolišeš glas jer sam čula da imaš veliki glas. Mislim da ti leže pesme od Zdravka Čolića i Tošeta Proeskog. Pesma je takva da ne možeš da izvučeš svoj maksimum. Meni je bila super emocija, ne slažem se sa njih troje. Oprostite, ja imam svoje mišljenje i mislim da odlično pevaš - rekla je Maja Nikolić.

Autor: YouTube screenshot

Autor: J. Vučić

Komentari • 0


povezane vesti