AKTUELNO

Nova ukućanka iznela je svoje mišljenje o svakom zadrugaru ponaosob.

Nakon što je u Belu kuću ušla Gordana Džehverović mnogi su bili iznenađeni. Ipak, Teodora je priznala da je imala neki predosećaj da će se upravo ovo dogoditi. Nakon što su se malo utisci slegli, zadrugarima je stiglo pismo u kom je Veliki šef naglasio da je Gordana ravnopravni učesnik rijalitija "Zadruge".

Foto: TV Pink Printscreen

U pismu Velikog šefa stajao je i prvi zadatak za Teodorinu majku, a to je da kaže svoje mišljenje o svakom zadrugaru ponaosob.

Gospodin Miljan voli da se šali, puno priča, malo radi, ali nema veze. Družićemo se mi. Džeki je jedan mali frik, meni je to zanimljivo - rekla je kroz smeh nova ukućanka.

Foto: TV Pink Printscreen

Teodorina majka izjavila je i da ima mnogo više energije od njene ćerke, kao i da ju je u rijaliti poslala da se osamostali, ali da to još uvek nije uspela.

Ja sad mnogo zavidim Teodori što pored sebe ima nekoga na koga može da se osloni - priznala je Zorana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja verujem u tebe, Zorana. Talenat nekad nije dovoljan, ne treba da se predaš, već da se trudiš i sve će biti u redu. Ti si slatka, draga si - rekla je Gordana.
Andrijana, ti si lepo vaspitana. Tata ti je lep čovek, da sam slobodna, udvarala bih mu se, bili smo nekoliko puta u studiju zajedno. Lepo vas je vaspitao, ali mislim da si nekad previše skromna - rekla je Teodorina mama, a Andrijana se nasmejala i zahvalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Macu sam rekla da ću da usvojim - priznala je Gordana.
Ne daj Bože da ste mi Vi majka, ni ovu Vašu niste vaspitali - rekla je Maca.

Gordana Džehverović iznela je mišljenje o svakom zadrugaru ponaosob, a kakve su bile njihove reakcije, pogledajte u nastavku.

Autor: J. V.

#Gordana Džehverović

#Rijaliti Zadruga

'