AKTUELNO

Doktor je uspeo i da oduševi i da posvađa članove žirija.

Šarmantni Beograđanin Bogdan Martinović odlučio je da u superfinalu "Pinkovih zvezda" otpeva pesmu "Loše vino" Bijelog Dugmeta, a koju je prepevala i najveća pop zvezda na našim prostorima Zdravko Čolić.

Foto: Pink.rs

Čim su članovi žirija saznali da je on stomatolog, prozvali su ga Doktor i taj nadimak mu je ostao do danas, pa ga fanovi oslovljavaju sa "Doktor Bogdan".

Foto: TV Pink Printscreen

On je imao detaljno osmišljene i upečatljive nastupe sa balerinom Ninom od polufinala, a večeras je sa njom plesao i njen kolega Ivan Mileusnić ispred plesnog studija "Dare to Dance", pa ih je Milan Kalinić odmah pohvalio zbog fantastičnog nastupa.

- Ceo imidž i koreografija, sve je to upakovano lepo. Ti, dečko, pevaš kao Bog. Ti se smeješ, imaš zdrave zube, zračiš - rekao je Saša Vidić, pa mu je voditelj otkrio da je Bogdan stomatolog.

Foto: TV Pink Printscreen

- Dobro si se ti spremio, doktore. Teška pesma, zeznuta koreografija, ozbiljno pristupaš celoj priči. Ali meni je detalj jedan zapao za oko. Čovek lagano na kraju stavio ruke u džep, on je to odradio, a mi kako hoćemo. Odlično, doktore - rekao je Obradović.

- Meni se dopalo. Izbor pesme je fantastičan. Pravo osveženje, jako mi se dopada, odlično pevaš i mislim da ćemo svi dobiti popust da imamo osmeh kao ti - našalila se Lea.

Foto: TV Pink Printscreen

Handanović se našalio da je Vidić izguglao da je Bogdan stomatolog, pa mu je Vidić odbrusio.

- Handanoviću, tebi nema pomoći - dobacio je dizajner, ali Damir mu nije odgovorio, nego je ishvalio Bogdana.

Dragana Tripić je otkrila da je Bogdana jedan pacijent ujeo za ruku, a onda je Martinović uspeo da joj izvrda sa odgovorom, pa nije rekao koja je poznata dama u pitanju.

Za Bogdana možete glasati tako što ćete poslati SMS poruku na jedan od brojeva iz donje tabele tako što ćete umesto X napisati broj 11.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: V. T.

#Bane Obradović

#Damir Handanović

#Dragana Tripić

#Lea Kiš Jokić

#Milica Jokić

#Pinkove zvezde

#Saša Vidić

'