AKTUELNO

Ponovo je uspeo da oduševi publiku u studiju, ali i gledaoce kraj malih ekrana.

Takmičar Dejan Tasić Tasa iz Leskovca ima brojne talente - imitacije, stend ap, ali i pevanje. On je u prvom finalu emisije ''Ja imam talenat'' odlučio da se predstavi imitacijom pevača Ljubiše Stojanovića Luisa.

Foto: Instagram

- Što se tiče mojih emitacija, posle Čole i Zorice  mislim da će ova moja imitacija da zaseni i imitaciju Zorice Brunclik. Osoba koju ću večeras imitirati više nije među živima - objasnio je Tasa na samom početku.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon Dejanove imitacije legendarnog pevača Luisa, usledili su komentari žirija. Danica je prva dala svoju kritiku:

- Mi smo prošli put imali malu primedbu, ali ovo sada je bilo mnogo bolje, tako da je meni drago da si došao do ovde - kratko je prokomentarisala Danica.

- Skinuo si ga i glasom i stajlingom, koji ovih dana jako volim - našalila se Ana na račun svog izgleda u trudnoći, a potom se voditeljka Ana Mihajlovski obratila Žilki za komentar:

- Taso, dobra je imitacija, ali ipak ti je Zorica zakon. Pošto sam čuo da imaš bend, moram da priznam da si ti u imitaciji Zdravka Čolića pokazao izuzetan vokalni talenat- rekao je Žika, a Rasta je bio kratak u komentarisanju.

- Skinuo si to nazalno pevanje, i imitaciju, odličan si imitaor - rekao je Rasta.

Foto: TvPink Printscreen

Podsećanja radi, Dejan je prošao direktno u finale nakon što je zbog imitacije Zorice Brunclik dobio zlatni taster od Ane Mihajlovski, a ovako je sada izgledao njegov nastup.

Na malim ekranima je broj putem kog možete da glasate za svog favorite.

Autor: B. Radonić

#Ana Mihajlovski

#Dejan Tasić Tasa

#Ja imam talenat

'