AKTUELNO

Za "Pink.rs" je otvorio vrata svog doma.

Takmičar u aktuelnoj sezoni "Pinkovih zvezda" Aleksandar Saša Popović nas je tokom praznika ugostio u svom stanu u Nišu. Ovaj mladi pevač je inače iz sela Grejač, mestu koje je proslavila Biljana Jevtić, ali je zbog studija i  posla, morao da se preseli u Niš, gde sada provodi daleko više vremena.

Foto: Privatna arhiva

Ovaj stan će uskoro biti bogatiji za još jednog stanara. Popovićeva devojka Dragana je u drugom stanju i trenutno je u sedmom mesecu trudnoće. Njoj je u julu termin za porođaj, a Aleksandar se raduje što će se ostvariti u ulozi roditelja.

Foto: Privatna arhiva

Saša i Dragana žive zajedno, a u stanu je primetno prisustvo religioznih elemenata, te je ikona Svetog Nikole našla mesto u trpezariji. Njih dvoje najviše vremena provode u dnevnom boravku, a ovde su proslavili i Vaskrs tokom kog je u obračunu s jajima, kako priznaje mladi pevač "Pinkovih zvezda", više sreće imala Dragana.

Foto: Privatna arhiva

Saša nije imao sreće prilikom kucanja, ali jeste proteklog vikenda jer je prošao dalje u naredni krug vašeg omiljenog šoua "Pinkove zvezde". Podsetimo se kako je izgledao njegov nastup protekle subote.

Autor: M.V.

#Aleksandar Saša Popović

#Niš

#Pinkove zvezde

'