AKTUELNO

Danijel nam je otvorio vrata svog doma u Podgorici.

Pop pevač Danijel Alibabić živi u crnogorskoj prestonici. Ekipa portala Pink.rs imala je prilike da zaviri u njegov dom i da pogleda kako je on uredio svoj životni prostor.

Foto: Privatna arhiva

Sam Danijel je lično vodio računa o uređenju svog stana, a na posebnom mestu su izdvojena i priznanja i nagrade koje je on osvojio u dosadašnjoj karijeri. Istaknute su i fotografije njemu najmilijih, odnosno sestre Sabine i brata Darka.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Posebno mesto u Danijelovom stanu zauzimaju porodične fotografije i uspomene, a onih loših se odavno otarasio, pa se tako u njegovom stanu ne mogu pronaći fotografije njegove bivše supruge Jovane Nikolić, od koje se razveo posle samo tri meseca.

Podsetimo, Danijel i Jovana upoznali su se na seoskom imanju u Lisoviću, tokom učešća u rijalitiju "Farma" u kojem je pevač zgodnu manekenku i zaprosio, pred TV kamerama. Sudbonosno "da" izgovorili su krajem septembra 2013. godine, a tri meseca kasnije došlo je do burnog razvoda i još šokantnijih optužbi i naslovnih strana.

Foto: Privatna arhiva

Inače, treba pomenuti da Danijel priprema pojedine učesnike "Pinkovih zvezdica", a među njima su Komnen Vuković i Katarina Radulović koji svakim svojim nastupom oduševe milionski auditorijum širom regiona. Upravo će se Katarina predstaviti u emisiji koju ćete imati prilike da pogledate večeras na Televiziji Pink, a deo onoga što vas očekuje u 21:30h pogledajte u nastavku:

Autor: M.V.

#Danijel Alibabić

#Farma

#Pinkove zvezdice

'