AKTUELNO

Pogodio ju je nastup Eduarda Cepeda!

Večeras je publika u "Pinkovim zvezdama" mogla da pogleda i nastup Eduara Cepeda iz Dominikanske Republike, koji trenutno živi u Beogradu gde je naučio srpski jezik. On je večeras pevao pesmu Tošeta Proeskog "Jedina" i na sceni se pojavio sa svojom gitarom u rukama, zbog čega je ovaj nastup bio veoma romantičan.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Već u prvim momentima njegovog nastupa žiri je uživao, a najviše se obradovala voditeljka Dušica Jakovljević koja je sve vreme pevala, da bi u jednom momentu i podigla ruke u vazduh.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li on u tekstu kaže: "Ljubav je presušila", tako? Ja sam ceo život pevala: "Ljubav je presudila" - upitala je Kija Slobu tokom nastupa ovog takmičara.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon Eduarovog nastupa žiri je izneo svoje mišljenje, a prvi je izlaganje imao Sloba Radanović koji je pohvalio ovog takmičara da odlično svira i peva, iako ne govori najbolje naš jezik.

Mnogo je teže pevati na srpskom jeziku. Čak i našim ljudima u Srbiji. Meni je najteže narodnjake da pevam - rekla je Kija.
Čuli smo ovo stručno mišljenje, sada da čujemo moje skromno koji se ne bavim ovim - odbrusio je kompozitor i producent Damir Handanović Kiji.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok je Damir iznosio svoje mišljenje govoreći ovom takmičaru da nije bilo sve savrešno, Kija i Sloba su šaputali, a tom prilikom Kockareva je rekla svom bivšem suprugu jedan veoma zanimljiv komentar.

Ja ne volim kada je sve savršeno, osim kod tebe, kada ti pevaš. A ti stvarno savršeno pevaš - pričala je Kija Slobi.

Foto: TV Pink Printscreen

Eduard je dobio svih pet glasova podrške, zbog čega je prošao i u naredni krug takmičenja "Pinkove zvezde".

PROČITAJTE: TURBULENTAN POČETAK PRVE EMISIJE 'PINKOVIH ZVEZDA': Ana Mihajlovski rekla Kiji da iskače iz frižidera, Kockareva joj dala javno obećanje! (FOTO)

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

'