AKTUELNO

Pogodio ju je u najbolniju tačku.

Zerina Hećo i Bane Čolak su pre izvesnog vremena stavili konačnu tačku na svoju burnu vezu i od tada su se trudili da izbegavaju međusobnu komunikaciju. Zerinu proteklih dana muče problemi koje ima u novoj vezi sa Vladimirom Todorovićem, a Bane nije izdržao da ne dolije ulje na vatru.

Čim je uhavatio momenat nasamo sa njom, Bane je počeo da provocira Zerinu. Ona mu nije ostala dužna, a svađa se završila tako što je neutešno plakala nakon što ju je Čolak podsetio da njene prijateljice Luna Đogani i Jelena Krunić više ne žele da se druže sa njom.

Foto: TvPink Printscreen

Pričaš kako me voliš, posle petnaest dana uđeš u vezu. Ja tebe mrzim, ne mogu da te gledam očima. Ja bih tebe trebalo da žalim. Jednom da padnem u nesvest i da me iznesu ne bih se vratio. Zato kažem da si folirant, jer se uvek vratiš. Drugarice su te odj*bale, problem je u svima nama, a samo u tebi nije. Ti si ozbiljna budletina - rekao je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ON JE SELJAK IZ SVILAJNCA: Marijana prozvala Tomu, on je ponizio pred svima: KAD BI POVELA RAČUNA O NEČEMU, MOŽDA BI i BIO SA TOBOM! (VIDEO)

Ja tebe ni ne mrzim, ništa ne osećam - odgovorila mu je ona.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'