AKTUELNO

Demantovala sve Matorine sumnje.

Suzana Perović Blondi je tokom prethodne večeri ušla u rijaliti "Zadrugu 2" kao velika podrška svom sinu. Ona je popila prvu jutarnju kafu sa Jovanom Tomić Matorom kako bi se bliže upoznale i tu priliku iskoristila da joj ispriča kakva je zapravo ona osoba.

Ja volim život. Ja sam veliki narcis, ja bih sve uložila u sebe. Ja moram da imam sve najbolje. Ja sam Blizanac-Devica. Ja sam se udala u 17. Ja sam do 15. bila muško. Ja sam ubijala sve redom što postoji, igrala fudbal. Moj otac nije imao nijedno muško dete. Ja sam mislila da on mene neće voleti. Ja volim sebe i poštujem - rekla je Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

Kako se povela polemika kakve je seksualne orijentacije Suzanin sin, Savo Perović, ona je morala da odreaguje i sada kada je u Beloj kući brani svog sina tvrdeći da nema govora da je on homosekualac, već da ima devojku napolju.

Ti ako imaš dokaza, ti se izjasni. Meni je devojka njegova... Ja znam šta je njegova devojka meni htela da uradi. Devojka je poludela. Ja to neću, ona je iz jako dobre familije. Mi ćemo brzo uzeti tu devojku, ali on to neće da kaže. Ona je iz našeg mesta. Ove stvari su daleko lične. Ne možeš ti mene da nateraš, ja mogu nju da volim - objasnila je Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

Blondi, ja sam njega pitala, on je mogao da se izjasni ili ne - dodala je Matora.
On se jadan izjasnio, ne zna više kako da se izjasni. Nisam se ni bavila njom, znam je odranije. Ona je meni lepa devojka, ja uobražene ne volim. Ja neću da ćutim ako mislim da sam ja u pravu. To je uvreda za mog dedu. On nikada neće reći sa kim je bio. Da ga išamaram, on neće reći. Ja sam ga tako vaspitala - rekla je Blondi.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: RONILA GORKE SUZE: Nakon što je Lepi Mića otkrio da je prevarila svog muža, DRAGANA MITAR BRIZNULA U PLAČ! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Suzana Perović Blondi

'