AKTUELNO

Pinkova zvezda je sve ovo demantovala, ali postoji snimak koji dokazuje suprotno.

Rijaliti cimerke Stanija Dobrojević, Maja Marinković i Marijana Zonjić su se osamile u dvorištu i pričale o temama koje su obeležile prethodnu noć. Naime, u Beloj kući se povela polemika da je Zlata Đurković gajila osećanja prema Vladimiru Tomoviću i da je, želeleći da to zataška, smestila Crnogorcu diskvalifikaciju.

Dobrojevićeva je otkrila svojim cimerkama da nije imala lošu nameru prema Zlati, ali je istakla da postoje dokazi da je Đurkovićeva nakon njegove diskvalifikacije izjavila da je uspela.

Foto: Pink.rs

Ja Zlatu nisam htela da uvredim i da napravim aferu Zlata i Tomović. Nema tu nikakve afere, ja samo kažem da su postojale ove koje su ga gledale, između ostalog i ona ga je gledala. Donekle joj se dopao, možda kao osoba, ona je želela sa njim komunikaciju, on je vremenom odj*bao. Dala je ženama zadatak na ostrvu, Aleksandra je prva skočila, Vladimir je diskvalifikovan, ona je na kraju rekla: "Uspeli smo" - pričala je Stanija, a onda je dodala:

Foto: TvPink Printscreen

Njoj nije odgovaralo naše zbližavanje, veza, to sve stoji i da ga je dovela do diskvalifikacije. Da li je to ta tajna koja može da je zacementira, ne znam niti me interesuje. Ne kažem da je bila zaljubljena, ali je želela da bude prisnija sa njim, gledala ga je - pričala je Stanija cimerkama.

Pročitajte još: LETELO PERJE! Mića pogodio Pavla u NAJBOLNIJU TAČKU, on mu spomenuo suprugu i ćerku, pa NASTAO PRAVI HAOS! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'