AKTUELNO

Lepi Mića je znao šta će uzburkati zadrugare.

Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Glavni provokator Lepi Mića je ciljano postavio pitanje Mariji Kulić da mu kaže šta misli o Zerini Hećo, Aleksandri Subotić i Luni Đogani.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Na početku sam primetila da tu je samo jednostrana ljubav. Bane voli Zerinu, ali ona njega ne. Zerina je dobila priliku da glumi tokom onih nastupa, ona je tada njemu zapravo rekla sve, ali on nije shvatio. Bane nije Zerinin tip muškarca, i dalje stojim iza toga. Banetova majka je u pravu za sve. Vrlo brzo ideš u penziju jer si matora - pričala je Marija Kulić o Zerini Hećo, pa je prešla na Aleksandru:

Foto: RTV Pink

Žao mi je mlade devojčice koja je porasla u sredini koju ne bih poželela nijednom detetu. Mada, to nije opravdanje. Ja znam da je ona od malena sa svojom sestrom radila svašta kao mlađa. Vidite, ona je sa deset godina imala odnose. Do skoro sam je žalila, ali više ne, ona je kadruša. David ne sme da odgovori na pitanje dok mu ona ne namigne. Njihova veza je pri kraju - pričala je Marija o Aleksandri.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Da nije dobila dozvolu od majke, ne bi se tako ponašala. Luna je osuđena jer je povredila i razdvojila brak i uzela tuđe muževe. Ona će da vuče te repove dugo. Ona bi morala da ulazi u pet rijalitija da bi se oprala ovde - rekla je o Luni Đogani.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Aleksandra Subotić

#Luna Đogani

#Marija Kulić

#Zerina Hećo

'