AKTUELNO

Lepi Mića je jedva obuzdao.

Tokom emisije "Pitanja gledalaca", Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola stavili su tačku na svoju vezu i okončali veridbu. Di-džej je istakao da se sa verenicom neće pomiriti, a razlog je jučerašnja svađa na njegovom rođendanu kada je bacala hranu koju mu je poslala porodica.

Marija Kulić je večeras svaku temu koja se tiče odnosa Miljane i Zole komentarisala i vređala bivšeg zeta. Kulićeva je u jednom trenutku pobesnela na svoju majku i nekoliko puta joj skrenula pažnju da ne komentariše Lazara, ali Marija je nastavljala.

Foto: TvPink Printscreen

Za mene si ti prolazna osoba u rijaltiju. I na rođendan sam došla zbog nje. Ja ne mogu da dokažem da ga ne mrzim, već da mi je antipatičan - urlala je Marija na Zolu.

Miljanu je ovaj potez njene majke još više iznervirao, pa joj se unela u lice i počela da viče na nju, a potom je uzela šolju koja joj se našla pod rukom u razbila je o sto. Lepi Mića je istog trenutka ščepao Miljanu i jedva je obuzdao.

Prestani da komentarišeš. Nemoj da me dovodiš do ludila. Od večeras neću da ti pričaš o njemu. Nemoj da me dovodiš do ludila, bolje bi ti bilo - govorila je Miljana Mariji.

Foto: TvPink Printscreen

Polomila si šolju sa mojom sestrom. Jesi li bar mogla da vidiš čija je - besnela je Luna Đogani, čiju je šolju Kulićeva razbila.
Nisam namerno. Doneće ti drugu - dodala je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ZAVALIĆU TI ŠAMARČINU: Miki IZBACIO Suzanu iz izolacije, ona ga GAĐALA jastucima, pa mu odrusila: Ti za mene ne postojiš! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'