AKTUELNO

Održan hitan sastanak!

Nakon što je Radi Vasić nestao prsten u zalagaonici, odmah je održan sastanak koji je vodio Miki Đuričić. Ova zadrugarka bila je prva optužena da je otuđila svoj prsten i na taj način pokušala da prevari sve ukućane.

Foto: RTV Pink

Došlo je do incidenta! Nestao je prsten gospođe Rade. U ovom trenutku veći je problem što ste vi pokušali da obmamite moju firmu tj. zalagaonicu. Rada je došla da povrati prsten i uceni zalagaonicu, kao: "Gde je moj prsten", a njen prsten kod nje. Pokušaj gospođe Vasić je gori od svakog lopova - rekao je Miki.

Foto: RTV Pink

Bora Santana je zatim izjavio da je njemu Lazar Jeremić rekao da je Radin prsten kod nje, a Vasićeva je zatim počela iz svoje tašne da vadi nakit koji ima kod sebe.

Foto: RTV Pink

Gospođo Rado, pitanje ključno za vas, da li znate da zbog ovog čina nisu ostali prodali svoja dela i da će ostati bez cigareta, novca... Ja koliko vidim vi imate 2750 dinara. Samo činjenicama baratamo. Zašto ste vi pokušali da otuđite prsten koji je već kod Vas - pitao je Đuričić Radu.

Foto: RTV Pink

Vi niste u pravu! Vi treba da otvorite oči! Šta vi radite? Šta me praviš budalom - vikala je Rada.

Lazar je u nastavku sastanka priznao da je Radin prsten uzeo on, a da ga zatim ubacio Radi, kada je razgovarala sa svojim suprugom Radetom.

Niko me nije nagovorio da ukradem prsten. Ja kada sam izašao, vidim Rada broji pare sa Radetom, ja sam ušao i tu su bile neke priče... Uzeo sam prsten i ubacio sam kod nje - rekao Jeremić.

Foto: RTV Pink

Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Rada Vasić

'