AKTUELNO

Hitno održan sastanak.

Prvo pismo koje je danas poslao Veliki šef je stiglo mini brodićem do Rajskog ostrva, a omiljena osoba Ana Korać je uzela da ga pročita.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Odbačeni, dobro došli na ostrvo gde ćete živeti u narednim danima. Donesite odluku ko će čitati pisma i kako će sve funkcionisati. Jasno vam je da će neko morati da čisti i da sve održava kako ne bi došlo do rasprava - pisalo je u pismu.

Tim povodom Lepi Mića kao vođa tima koji je poražen je okupio sve zadrugare kako bi održao sastanak i pokušao da se civilizovano dogovori sa njima šta će ko raditi.

Hajde žene neka budu zadužene za toalet i higijenu - dao je predlog Mića, a onda su polako svi ustajali da kažu šta imaju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Treba brinuti o sitnim stvarima. Nas je mnogo i moramo da vodimo računa, nastaće haos. Svako za sobom neka čisti i muškarci takođe... - rekla je Matora, a onda je ustala Luna:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Hajde da se dogovorimo da svi ćute ako odlučimo da spavamo. Bane i ja nismo mogli da spavamo do 9 jutros. Nema smisla stvarno - požalila se Luna Đogani.

Zadrugari su istakli da je u toku noći glavni problem bio Branislav Radonić Brendon koji se pokajao i priznao da se trudi koliko može da funkcioniše lepo sa svima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Lepi Mića

#Luna Đogani

'