AKTUELNO

Da li su se izmirile?

Nadežda Biljić napustila je rijaliti Zadrugu pre samog završetka i to na način koji je mnoge nasmejao, iako je situacija bila veoma ozbiljna. Ona je tada istakla da to čini zbog Lune Đogani, koja ju je iznervirala svojim ponašanjem, a niko ne zna da li su njih dve u ikakvom kontaktu otkako se "Zadruga" završila.

Foto: Pink.rs

Kako je nedavno Nadežda objavila numeru "Budale", koju je premijerno izvela u emisiji "Zadruga - Narod pita", za portal Pink.rs Luna je otkrila u kakvom su sada odnosu njih dve i da li je poslušala njenu pesmu:

Čula sam pesmu. S obzirom na to da ju je radio moj prijatelj Mirko Gavrić, sviđa mi se pesma. Malo je, onako, jedinstvena, ima te neke rečenice koje su izvučene iz Nadeždinog boravka u Zadruzi, ali simpatična je i ulazi u glavu, zarazna je jako, što je najbitnije, i ja joj želim svu sreću. Mi se nismo čule, ali pričala sam sa tim našim zajedničkim prijateljem i ona mu je rekla da tu ja ništa nisam kriva, za njen izlazak, da je ona to tako lupila jer je bila pijana. Ja sam se baš osećala loše kad sam čula da je ona kao zbog mene izašla, a nas dve pritom nismo imale nikakav konflikt, baš smo bile okej. Nismo se čule, ali volela bih da se čujem sa njom - iskrena je Luna.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Ostaje nam samo da sačekamo i vidimo da li će Nadežda, nakon što pročita ovu Luninu izjavu, odlučiti da se javi svojoj bivšoj cimerki, a sigurno je da, ukoliko do tog susreta dođe, on neće proći nezapaženo.

Autor: N. Vujčić

#Luna Đogani

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

'