AKTUELNO

Priznala je da li se oseća kao njihov prilepak.

Zadrugari su noćas igrali "Igru istine", a goruća tema za crnim stolom je bila veze Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića. Marija Kulić je pitala Aleksandru kako se osećala dok je prethodne večeri gledala klip o svom dečku i Lune Đogani, kao i to da li se oseća kao prilepak zato što spava sa njima u izolaciji.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pre svega, ja nikada ne mogu da se osećam kao Davidov privezak. Niko ne može da nametne u ovoj kući to što ja spavam sa svojim verenikom u krevetu - odgovorila je Aleksandra.

Marija je zamolila narednog vođu da za potrčke izaberu Aleksandu i Davida da bi mogli da neko vreme provedu sami, sa čim se Aleksandra složila.

Foto: TvPink Printscreen

Loše sam se osećala što su pušteni oni klipovi. Ne zbog Lavida i Lune, već zbog zle namere. Nikada se nisam suočila sa tim da će ljudi od spolja to da rade. Ali mislim da na tim klipovima nije bilo ničeg lošeg - rekla je Aleksandra.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: Matora pred svima otkrila da OLJA IMA DEČKA U SPOLJNOM SVETU, a onda je ona sa KNEDLOM U GRLU odlučila da progovori o tome! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'