AKTUELNO

Niko nije očekivao da će se njih dve ovoliko prepirati!

U studiju u Šimanovcima gostovale su majke zadrugara Slobe Radanovića i Miljane Kulić.

Voditeljka Katarina Nikolić imala je razgovor sa Marijom Kulić i Draginjom Radanović, a onda su njih dve ušle u verbalni sukob, jer se Miljanina mama nije složila sa činjenicom da je njen sin Sloba igrač koji je na nemoralan način povredio svoju još uvek zakonitu suprugu Kristinu Kockar i njegovu, kako ona kaže, ljubavnicu Lunu Đogani.

Tvoja ćerka je pod tvojim utiskom! Sloba je poslušan momak i sve bi vas poslušao! A moja Miljana je specifična! Zašto ste ovo dozvolili? - pitala je Marija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ova je znala da je on oženjen, šta sad da radimo? Neću da raspravljam sad - rekla je Draginja.
Pričalo se da su Luna i Sloba bili pre Zadruge zajedno... - konstatovala je Kulićeva.

Ova rasprava je dugo potrajala, a onda je i Slobina mama odlučila da progovori.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Otkud tebi to? Sve ti znaš! Tvojoj ćerki sve tolerišu zato što je trudna, ona ih sve tamo spopada! - napala ju je Draginja.
Tvoj sin je mojoj ćerki pretio, oči su mu bile crvene! Ja taj snimak imam, neću da bude nasilnik ni prema Luni ni prema mojoj ćerki! - uzvratila joj je Marija.
On je udarao sebe, a ne druge! Marija, neću da se svađam sa tobom! - pokušala je da prekine svađu Draginja.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kulićeva nije mogla da se suzdrži od Dragčinih komentara i prikrivanja postupaka svog sina, pa je za kraj donela samo jedan zaključak, a to je da porodici Radanović smeta Kijina smelost i jezik, a imala je i jednu preporuku.

Tvoj sin treba da ide na psihijatriju! - poručila joj je Marija.
Molim? A, da li je tvoja ćerka išla? - pitala je Draginja.
Išla je, ali Boga mi, treba i tvoj sin malo da ga poseti. Malo pre ste bili fina gospođa, međutim, ja vidim da vi imate i drugu stranu. Vidim da vama Kijin jezik smeta! - rekla je Marija.

K.Ristić

#Draginja Radanović

#Marija Kulić

'