AKTUELNO

Niko nije očekivao da će Čolak otići ovoliko daleko.

U toku ''Igre istine'' došlo je do kratke, ali vrlo bučne rasprave koja je započeta polivanjem flašom vode. Tačnije Zerina Hećo i Bane Čolak su ponovo imali konflikt jer je Čolak namerno provocirao zbog svega što što je ona rekla sinoć u emisiji ''Gledanje snimaka''.

Foto: TV Pink Printscreen

Razlog toga bio je njegovo nezadovoljstvo Zerininom pričom da ipak nije abortirala njegovo dete. Zadrugari su opominjali Čolaka da prestane to da radi, ali on savete nije usvajao.

Šta mi psuješ majku? Čekajte da se onesvestim. Vidite kako dišem ubrzano. Ti si ološ i odron. Tek ću ti pokazati - pričao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Ološu jedan bezobrazni. Bože sačuvaj, ne vidim te ovde, šta me provociraš? Da li si normalan? Mrš pi*ko jedna - vikala je Zerina.

Obezbeđenje je uletelo u Belu kuću kako ne bi dozvolilo da se dogodi nešto više od polivanja vodom, što su i uspeli, neko vreme.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sa kakvom sam ja budaletinom bila. Svi imaju pravo da mi se u*eru u život kada znaju da sam sa ovom budalom bila. Moj muž je bio zlato. On mene voli i podržava. On i ja nismo mogli u braku, ali smo u super odnosu zbog Sare. On je čovek veličina - govorila je Zerina veoma glasno u nadi da ne dozvoli Banetu da se čuje dok priča.

Dok se Zerina smirivala u toaletu, Bane je rekao još jednu rečenicu koja ju je izvela iz takta, pa je počela da ga udara. Njihovi cimeri su zanemeli kada je spomenuo silovanje.

Jadna silovana devojčica - rekao je Bane, a kada je Zerina krenula na njega obezbeđenje je odmah reagovalo i izvelo je ispred Bele kuće.

Foto: TV Pink Printscreen

Je*em li ti mamu u p*čku. Neka me pusti na miru - ponavljala je Zerina te dve rečenice mnogo puta dok je klečala ispred Bele kuće.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Bane Čolak

#Zerina Hećo

'