AKTUELNO

Njihova svađa dostigla je vrhunac.

Nakon što se posvađala sa Sanjom Stanković i Jovanom Tomić Matorom, Marija Ana Smiljanić ušla je u sukob sa svojim dečkom Filipom Đukićem.

Filip je poludeo zbog saznanja da je Marija Ana rekla ukućanima kako je ona njega vozila u bolnicu jer mu je pozlilo zbog korišćenja nedozvoljenih supstanci.

Foto: TvPink Printscreen

Smiljanićeva je tvrdila da je ovo rekla u naletu besa kada je ušla u rijaliti i da je potom sve demantovala a da je Filip bio prisutan pri ovom njenom izlaganju. Ipak, Đukić je naveo da ovo do sada nije čuo. Žestoka svađa između njih dvoje, podigla je zadrugare na noge a u Belu kuću je odmah uletelo obezbeđenje.

Završili smo svaku priču. Njega je sramota da bude sa mnom jer će sada svi da se okrenu protiv mene - vikala je Marija Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Hoćeš da krenem sad ja da iznosim istinu o tebi? Sad ćeš da vidiš ko će i šta sve da zna o tebi - govorio je Filip.

Nakon što je Smiljanićeva otišla u izolaciju pokušavajući da prekine svađu, Filip je uleteo za njom razjareniji nego ikad. Miljana Kulić ga je polila vodom u nameri da zaštiti Mariju Anu. Ipak, obezbeđenje je neprestano bilo uz njih tako da su oboje bili sigurni od eventualne agresije duge strane.

Ti si jedna pi*kica i si*a. Sad ćeš da izmišljaš da sam se prodala za nešto. Kunem se i u oca mrtvog i u sestru da se nisam prodala - rekla je Marija Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si jedna raspala pevaljka, znaš i sama šta si radila napolju. Je*em li te u usta. Rekla si da mi je pozlilo i da si me vozila u bolnicu. Šta si sve radila za pesmu - pitao je Đukić.

Ova rasprava se odužila a kako su emocije bile uzavrele i njih dvoje su bili na granici fizičkog okršaja, obezbeđenje se nije odvajalo od njih.

Slala sam dečku slike za postere - tvrdila je Marija Ana.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: TOMA POPRIČAO SA OBOJE: Nakon prvobitnog šoka, maneken prokomentarisao vezu svog brata i Minine mame! (VIDEO)

Gole slike si mu slala. Jedva čekam da idem kući da pobegnem od tebe - vikao je Filip.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

'