separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

SVIMA POPADALE MASKE! Porodični sastanak naterao ZADRUGARE DA KAŽU SVE ŠTO SU MESECIMA KRILI! (VIDEO)


Atmosfera dostigla vrhunac!


Veliki šef je zatražio od zadrugara putem pisma da što pre održe važan i ozbiljan porodični sastanak na kom će rešiti sve probleme koje imaju među sobom. 

Autor: Zadruga - RTV Pink

Prvi koji je imao šta da kaže bio je Savo Perović koji je danas doživeo nervni slom zbog hrane. On je pritom i sebe pravdao kako mu je naišla žuta minuta.

Ja sam ovde došao da promovišem sebe. Nisam ušao da budem rijaliti igrač. Ja ovde ćutim i trpim. Smršao sam ovde, ali nije bitno. Danas sam pukao, uvek ste govorili kako ja nemam mišljenje. Vi ste svi pokazali kako ste loši, niko se nije setio da deli hranu. Vi, ali ni ja nisam dobar čovek. Dolazim zbog toga jer sam gladan i jer se svađam sa ljudima, koji su mi dragi, zbog hrane - rekao je Savo Perović, a potom se izvinio Zerini Hećo na koju je danas histerisao.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Sastanak su upiličili Marko Miljković i Branislav Radonić Brendon, koji su kao po običaju, poput psa i mačke, u nedogled verbalno ''ujedali''. U jednom trenutku se ubacila i Miljana Kulić, ali ju je Brendon smirio rekavši da se ne meša u raspravu Marka i njega. 

Autor: Zadruga - RTV Pink

Problem koji je Zorica Marković morala da podeli sa ostalim zadrugarima ticao se njenog odnosa sa svima koji prave klanove u rijalitiju i njoj lepe određene etikete.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Ja ovde ćutim i posmatram. Vodim se time da ''Budi šta treba, kad treba''. Ja ovde neću da me osuđuju zbog nečega što nisam uradio. Ljudi, vidite li vi da meni radite to? Meni je čast da budem ovde. Nikome se neću pravdati. Vi nemate pojma što sam ja ovde - rekla je Zorica.

Miljana Kulić je pozdravila svoju majku Mariju Kulić koja je sinoć napustila "Zadrugu", a onda nastavila da govori kako ona nema probleme koje bi možda rešila za stolom. 

Autor: Zadruga - RTV Pink

Ne znam da li ste primetili da uvek kada su snimci, mene nikada nema kako ogovaram ljude. Ja nemam problem da kažem sve u lice. Ovi ljudi nisu meni bitni, ja ih gledam jer moram. To su moje rijaliti kolege. Marko, na primer, ne može bez mene ovde jer mu je Jelena otišla. I sa Hećo sam rešila sve, pa i sa Rebekom - rekla je Miljana. 

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti