AKTUELNO

Došlo do varnica između Miljanine i Lunine majke.

Nakon što je pušten prilog žestoke svađe Lune Đogani i Slobodana Radanovića, porodice zadrugara koje su gostovale u studiju prokomentarisale su ovu situaciju, a kada je Anabela Atijas, majka blogerke, trebalo da da svoje mišljenje, umešala se Marija Kulić.

Foto: RTV Pink

Ovo je velika sramota! Ja sam se raspametila sada! Ovo je ludak! Katastrofa! Nije ga sramota? Šta se on pravi, mangup? Šta je on ovde? Nije mu prvi put ovako da se ponaša - rekla je Marija Kulić, majka Miljane Kulić.

Foto: RTV Pink

Soraja Vučelić rekla je da je šokirana prizorom Milana Miloševića, koji je mirno spavao u toku ove svađe, a zatim je Anabela rekla da se nije uplašila kada je gledala ovu svađu, ali otkrila i detalje iz svog privatnog života.

Foto: RTV Pink

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sedam meseci ovo dvoje ljudi su razapeti na krst. Ja mislim da su Boga ubili, ne bi bili tako osuđivani. Ja sam ponosna na njih. Ja često idem kod psihologa i vodim lepe razgovore. Ona kaže da je ovo jedan prirodan proces. Bes je prirodan osećaj. Svi treba tako kada smo besni - rekla je Anabela drhvatim glasom.

Foto: RTV Pink

Atijasova je u par navrata ušla u manji sukob sa majkom Miljane Kulić, komentarima da njena ćerka nije pokušala da popije sredstvo za čišćenje. Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima ispod.

Autor: S. K.

#Anabela Atijas

#Marija Kulić

'