AKTUELNO

Sukob mišljenja Miljanine i Banetove majke.

Bane Čolak je po dolasku Nadežde Biljić u rijaliti "Zadrugu" stupio sa njom u veoma blizak odnos. Naime, između njih dvoje je postojalo nešto više od prijateljstva, ali to nikada nisu želeli ni jedno ni drugo da priznaju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

S obzirom na to da je Banetova mama večerašnja gošća u studiju u Šimanovcima, ona je otkrila da je Marija Ana Smiljanić upravo tip devojke koji se dopada njenom sinu.

Marija Ana je njegov fizički tip, ali ona je zauzeta devojka. Bane nije želeo da iskoristi Nadeždu. Toliko je bio džentlmen i rekao na kraju krajeva rekao "ja neću ovo da radim, smatram da je 99% smo se osramotili, hajde ovaj jedan da sačuvamo". On nema poriv da nipodaštava žensko - rekla je Jasmina.

Foto: Printscreen Youtube

Ono što je uzburkalo milionski auditorijum jeste zasigurno se*s koji se dogodio između Mikija Đuričića, Banetovog dobrog rijaliti prijatelja i Nadežde. Voditeljka je upitala Jasminu šta ona misli u koga se on više razočarao s obzirom na to da ih je oboje gledao kao prijatelje.

Foto: TV Pink Printscreen

Više je razočaran u Mikija. Mikija je doživeo kao prijatelja. Ja Mikija ne doživljavam kao da je on loš. Prihvata ga takvog kakav jeste - smatra Banetova mama.

Majka Miljane Kulić, Marija nije mogla, a da ne da svoje mišljenje povodom ove situacije.

Mislim da je tu više muška sujeta, što je devojka od jednog otišla ka drugom - rekla je Marija.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: SVE JE NASMEJALA: Ovaj Miljanin potez dovešće vas DO SUZA! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Jasmina Čolak

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'