AKTUELNO

Primetila je da njen bivši flertuje sa Pinkovom zvezdom.

Mina Vrbaški je imala veoma burnu vezu sa Nemanjom Đerićem Đeksonom u Zadruzi. Oni su nedavno raskinuli, i dok je Mina odmah otpočela novu vezu sa Tomislavom Panićem, Đekson je tek sad pronašao novu sferu interesovanja.

Reper se u poslednjih nekoliko dana ne razdvaja od Pinkove zvezde, Andrijane Radonjić. Njihove simpatije su primetili svi zadrugari, a čini se da Mini posebno bodu oči.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Ona se večeras požalila Sari Reljić upravo na ovu situaciju. Njih dve su pričale u šiframa ali je svima jasno da su govorile upravo o Đeksonu i Andrijani.

Ja mislim da je to fejk. Marica da, Ivica ne - rekla je Vrbaški misleći na to da se Marica, odnosno Andrijana zaista zaljubila u Đeksona dok on u nju nije.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ŠTA SE ŠAPUĆE PO ĆOŠKOVIMA ZADRUGE? Žuti OPLEO po ovom zadrugaru: Ne mogu da slušam njegove KOMPLEKSE, EGO I GADLJIVOST! (VIDEO)

Ipak, Reljićeva je imala potpuno drugačije mišljenje što je i rekla Mini.

Reći ću ti nešto što ne želiš da čuješ, mislim da je sa njene strane fejk a sa njegove strane nije fejk. Svakome prija pažnja. Sedam meseci te niko ne dodirne, ne pipne, niko ne flertuje sa tobom. Flertovaćeš i sa Džobsom - rekla je Sara.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Bilo bi mi draže da to bude sad, odmah. Malo, malo pa mi neko dođe i priča o tome, onda ja ustanem i odem, ne mogu da slušam - objasnila je Mina.

Ovakvom reakcijom i izrazom lica, Mina je potvrdila da još uvek nije ravnodušna prema Đeriću koji je očigledno ostavio dubok trag u njenom ljubavnom životu.

Kako je izgledao ovaj razgovor u šiframa, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Andrijana Radonjić

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

#Sara Reljić

'