AKTUELNO

Radonić uporno traži svađu sa Pinkovom zvezdom.

Nakon emisije "Pitanja gledalaca" došlo je do svađe između Alekse Savića i Branislava Radonića Brendona koji su svoju raspravu započeli i za crnim stolom kada su iznosili mišljenje jedan od drugom.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Brendon je iz čista mira prišao Aleksi, Adamu Đoganiju i Jeleni Golubović koji su pričali o slavama, a on kako nije imao zanimaciju, dao je sebi za pravo da se svađa sa njima.

Dosadna si Jelena. Zašto si mafijala sa nožem? Ti si psihički labilna osoba. Hoćeš kadar preko mene Pinkova pi*kice. Mene nervira što se ti tako mlitav kačiš za mene. Kezite se kao neke budale. Iritantni ste mi. Trudite se da budete muškarci, trudite se da budete bitni, a niste - vređao je Brendon Aleksu i Adama.

Foto: TvPink Printscreen

Kad izađemo videćemo ko je loš projekat. Shvatio si danas koliko si nebitan. Kad vidimo takvog cirkuzanta moramo da se smejemo - odgovor
Loš čovek, ljiga, odvratan, ciničan, nakaza. Izvini Pinkova zvezdo nisam te prepoznao - nastavljao je Brendon da vređa Savića, ali on se nije dao isprovocirati, i ostao je pribran.

Foto: TvPink Printscreen

Jelena Golubović i Adam su kostantno branili svog cimera i isticali njegove kvalitete, a Brendon je nastavljao da ih vređa.

Pročitajte još: Brendon VREĐAO Aleksu, on ga svojom SMIRENOŠĆU postavio na mesto, a zbog reči koje mu je uputio Radonić je odmah POCRVENEO! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Aleksa Savić

#Branislav Radonić Brendon

'