AKTUELNO

Ukućanka je pokazala koliko je nesigurna u sebe.

Teodora Džehverović je doživela pad nakon brutalne svađe sa Kristinom Kockar, zbog čega je obezbeđenje odmah reagovalo zbog fizičkog okršaja koji je mogao u svakom trenutku da se dogodi.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kada je sve prošlo, ona je priznala da je postala zbunjena, pa je odlučila da se požali svom dečku Anđelu Rankoviću kako se zaista oseća i šta je to što je najviše muči.

Mnogo sam očajna, fali mi spokoj. Mnogo sam samokritična, to me ubija u pojam. Ja samo želim da mi ljudi napolju veruju! - žalila se Teodora.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Anđelo nije mogao da poveruje u to što ona priča, pa je želeo da je na osnovu svog primera uteši i pokaže joj da su kritike prihvatljive i da to treba da bude podsticaj za dalji napredak u životu.

Meni će i moja majka i ujak zameriti milion stvari, ali mogu samo da mi kažu šta sam mogao! I da mi kažu to, šta je problem? Nauči da prihvataš kritike. Tvoj najveći problem je to što si nesigurna u sebe - tešio je Anđelo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ukućanka je bila neutešna zbog svega što joj je njen dečko ispričao kako bi joj objasnio da se bespotrebno oseća loše, pa mu je iskreno priznala šta bi trebalo da se desi da bi konačno ustala i krenula napred.

Moja greška je što ja ne znam da uživam u svojim greškama. Ja kad napravim grešku ja se ubijem u pojam. Ja razmišljam noćima. Ja gledam šta sam pogrešila da Doris u meni traži krivca. Samo mi treba moj Sava, on bi me podigao kao niko - rekla je Teodora.

Ukućani su u miru razgovarali o svemu, a koje su se teme još dotakli pogledajte u nastavku.

K. Ristić

#Anđelo Ranković

#Teodora Džehverović

'