AKTUELNO

Iako je mlađa od njega, ukućanka je pokazala koliko je zrelija.

Bez obzira na sve što su svi takmičari tokom osmomesečnog boravka u Zadruzi proživeli zajedno, svako od njih ipak u svemu traži samo ono najbolje što će sačuvati kao lepu uspomenu. Međutim, nisu svi takmičari ponosni na svoj opstanak u najgledanijem rijalitiju, a jedan od njih je upravo Anđelo Ranković.

On je i te kako neraspoložen iz dana u dan, misleći da ničemu nije doprineo otkad je ušao u Belu kuću, a njegova devojka Teodora Džehverović pokušala je na sve načine da ga uteši.

Foto: TvPink Printscreen

Svi ti što su lagali svi će oni bolje da prođu od mene. Šta ja imam od ovoga? Izaći ću kao neko ko je kuvao, pravo i čistio, ne razumem - rekao je Anđelo.
Ti si dobio punu medijsku pažnju, ljudi će te prepoznati. Imao si milion situacija da si mogao da udariš nekoga, da ga opsuješ, ti u svemu tražiš nešto loše! Ne može to biti dobro! Imaš iskrivljenu sliku o samom sebi, znam šta ti pričam. Ja ne znam da li ćeš ti osvojiti neko mesto niti razmišljam o tome, ali ti kao ti i ja koja sam bila uz tebe, nemam šta da ti zamerim! - tešila ga je Teodora.

Foto: TvPink Printscreen

Šta sam dobio time kad sam sedam meseci bio nesrećan! Ja ne znam da li sam nedelju dana bio svaki dan srećan, raspoložen, nasmejan - nastavio je Anđelo.
Nemoj samo da zaboraviš koliko smo se nas dvoje borili otkad smo ovde, svašta smo proživeli, ako ti bilo ko zameri zbog mene onda ne znam...ovo jeste borba, nisi na Zakintosu! Ovo je borba za opstanak! - bila je iskrena Teodora.

Kako je Anđelo prihvatio Teodorine reči i da li mu je, bar malo pomogla da se pronađe u zatvorenom svetu, procenite sami.

K. Ristić

#Anđelo Ranković

#Teodora Džehverović

'