AKTUELNO

Ono što je Mina izjavila šokiralo je javnost.

Raskid koji je po mišljenju Nemanje Đerića Đeksona konačan, razočarao je Minu Vrbaški. Oni su u prethodnih nekoliko dana imali brutalne svađe, a njen potez sa Tomislavom Panićem naterao je Đeksona da se zbog toga i postidi.

Drvo mudrosti pozvalo je Minu na razgovor, a ona je priznala zbog čega se oseća loše i šta joj je bio cilj.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ma ne muči me ništa. Đekson. Bio si budan i gledao si našu raspravu. Neću da se nerviram niti da sebe dovodim u stanje da moram da plačem zbog nekog. Prosto, znaš kad se u tebi probudi prošlost, ja sam samo imala želju da mu vratim. Naravno, ništa više od ovoga. On je mene češkao i grlio me, ali Nemanji ne mogu da objasnim kako je meni bilo i sve što je imao sa Anđelom i šta je radio sa njom, Sinoć mu je smetalo što sam otišla sa Tomom da se šetam, ali to je karma, sve mu se vraća - počela je Mina.

S obzirom na to da je pre nego da prvi put napusti Belu kuću imala psihički problem zbog svađe sa njim, Drvo se zabrinulo da joj se to ponovo ne dogodi, pa je i utešilo da će sve biti u redu.

Foto: Printscreen Youtube

Neće toga biti, budi siguran u mene. Neću da se spustam na taj nivo. On ide po kući i priča loše stvari o meni, vređa me. Da se nismo posvađali bili bismo zajedno 6 meseci isto. Šta sad da radim, neću da se nekom izvinjavam i da trčim za njim i da pokazujem koliko mi je stalo. Imala sam potrebu da ovo uradim, osećam se izgubljeno, osećam se loše zbog svega. Želela bih da sa njim ostanem neki prijatelj, ne bih volela da ga izgubim zbog toga. Šta je on sve prošao sa mnom, a onda dođe i pljune po meni. Neću to da trpim - rekla je Mina.

U nastavku razgovora, bilo je evidentno da je MIna napustila svoj krevet koji je delila sa Đeksonom i preselila se u izolaciju, a kada je izjavila ko će joj praviti društvo, Drvo je odjednom zanemelo.

Da, inače sam izbačena iz kreveta pa sam sinoć spavala u pabu i večeras ću spavati u izolaciji. Toma će mi praviti društvo.

Foto: TV Pink Printscreen

Na pitanje da li joj se Toma dopada kada se odlučila na taj potez, Mina je iskreno odgovorila.

Za sad ne, ali ko zna šta će da bude. Ja ću samo da budem onakva kakav je on bio prema meni. Neću da se raspravljam s njim, neka me on vređa, mislim da sam se sama povređivala i sekla i plakala i prošla najgori period. Osećam se poraženo - rekla je za kraj Mina.

Šta je još izjavila povodom svega što je sa Đeksonom proživela pogledajte detaljno u nastavku.

K. Ristić.

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

#Tomislav Panić

'