AKTUELNO

Demantovao je sve što je ona izjavila.

Stanija Dobrojević žestoko je zamerila svom dečku Marku Markoviću, jer joj ne pruža pažnju koju ona očekuje, a nekoliko puta je njenu vezu uporedila sa ostalim parovima i samim tim shvatila da njihova ljubav nije ni približna onakvoj kakva bi trebalo da bude.

Drvo mudrosti je zbog toga pozvalo Marka u Rajski vrt kako bi razgovarali, a on je odmah obrazložio zbog čega smatra da nije bilo nikakvih potreba za svađom i da su njegovi postupci po njegovom mišljenju prihvatljivi.

Foto: TvPink Printscreen

Ako ne uđem među prvima, isto mi je da li ću da uđem prvi ili patnaesti. To mi je glup razlog da se neko naljuti. Ona odmah misli da mi nije stalo do naše veze. Ja ne znam, svako jutro kad ustanem ja njoj i napravim kafu kakvu ona voli... Ja joj to donesem u krevet. Šta god da joj treba, ja je pitam. Nekoliko puta sam dobio manji budžet i ja se prilagođavam. Uvek se snađem i sve joj dam. Nema mi logike to što ona priča, možda ona gleda tako na te stvari, ja ne gledam. Ne znam šta će biti, naravno da ću ja da priđem i da probam da raspravim to, da nastavimo, naravno. Videćemo šta ona misli i kako će ona odlučiti. Ja sam joj i medeno srce kupio - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Marko Marković

'