AKTUELNO

Želeo je u zemlju da propadne kada je ovo čuo.

Mina Vrbaški se po ponovnom ulasku u najgledaniji rijaliti na našim prostorima, "Zadrugu", vratila u zagrljaj svom dečku Nemanji Đerić Đeksonu, iako je tokom gostovanja u studiju pričala suprotno. Zbog toga su oni postali glavna tema u Beloj kući, a povodom ovoga o njihovoj ljubavi se pričalo i u radiju "Amnezija".

Foto: Printscreen Youtube

Naime, voditelj Milan Milošević je imitirao glas Đeksonovog druga koji je prokomentarisao šta misli o vezi svog ortaka i Mine.

Mi smo bili za to da Đekson ne ulazi ponovo u vezu sa Minom. Međutim, ako je njegovo srce tako odlučilo, mi to poštujemo. Mada mislim da zaslužuje bolju snajku da dovede mama Dragani. Cela ekipa zna kakve je ribe šetao Đekson, kakve su to institucije bile. Ja nemam ništa protiv Mine, ona gotivno izgleda. Mina je klinka za njega, čovek se totalno utripovao i promenio se, ja bih ga posavetovao da dobro porazmisli šta to radi - pričao je Milan.

Foto: Printscreen Youtube

Za kraj je njegov drug pojasnio i zbog čega njih dvoje nisu jedno za drugo.

Mislim da on ne može da se skonta sa klinkom od 17 godina. Mišljenja im nisu ista. Brate, ona gotivi druge stvari, on druge. Cela ekipica zna. I da zna samo jednu tajnu, neko ga ipak čeka napolju - rekao je za novinar, a zbog ovoga su svi zanemeli.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: VEŠTO SE SAKRILI! Filip i Marija Ana se ZAJEDNO TUŠIRALI, ona mu se UVUKLA U KREVET! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'