AKTUELNO

Poželela u zemlju da propadne.

Ove večeri su, u emisiji "Zadruga - Narod pita", gostovali Sara i Indira Reljić, kao i Lepi Mića, koji je podigao sve na noge. Voditelju i novinaru Darku Tanasijeviću bilo je teško da obuzda Mićinu energiju, od koje je goreo studio televizije Pink.

Foto: Printscreen Youtube

U jednom trenutku, Mića se dotakao Sarine veze, koja je započela u "Zadruzi", sa Vladanom Vojnovićem Vojketom, te je naglasio da će njihova ljubav pući za 20 dana.

Preči vam je posao od ljubavi, se*em vam se u tu ljubav. Stepen emocija, kako ide vreme, se smanjuje, vi ste zaljubljeni, ali doći će vreme kada to neće biti. Zašto se Vojke dopisivao sa Minom i Anom Korać kada je bio van Zadruge? Dopisivali su se Slobodan i Ana Korać, zatim Vojke i Mina, Vojke i Ana Korać. Ja pričam samo ono što sam čuo. Kunem se peti put ovde da je Vojke rekao "Išao sam kući kod Sare Reljić da ispoštujem, ne volim je", možda se to u međuvremenu promenilo. On ima pravo, Sara, da te ne voli, da snimi pesmu sa tobom i da te iskoristi. Sara je muzički potkovana. Oni su ustvari muzička radionica a ne veza - urlao je pevač.

Foto: Printscreen Youtube

Sara je zbog ovih komentara bukvalno pozelenela, a onda je čak i ustala sa svoje stolice i poželela da napusti emisiju. Ipak, brzo se pribrala, te je odgovorila Mići.

Ne znam kako je to moguće kada je Mina bila u "Zadruzi". Moj stav je da ja tog dečka volim. To što on priča o početku, on je iskren bio od početka do kraja. Kada je ušao rekao je "Nisam je voleo kao što je sada volim". Mića ne mora da brine o mojoj i Vojketovoj vezi, ako pukne, Bože moj, ni prva ni poslednja. Ja verujem u našu ljubav - zaključila je Reljićeva.

Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ: NEMA VEZE ŠTO JE PUKLO, BILO JE ISKRENO! Sara se USPROTIVILA Mići, pa odbranila ljubav Teodore i Anđela! (VIDEO)

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Indira Reljić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Sara Reljić

'