AKTUELNO

Kraj!

U toku je emisija 'Pitanja novinara', voditelj Darko Tanasijević podigao je Nenada Aleksića Ša kako bi dao svoj sud o druženju Aneli Ahmić i Mione Jovanović.

Ša zašto si rekao Mioni da nećeš da je vidiš pored Aneli, tog zla, koja želi vama da rasturi vezu, jer je svoju rasturila - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ništa ne pričam napamet. Ona ima konstantnu potrebu da govori da sam ja ovakva, onakva. Ona ne poštuje ni mene, ni našu vezu ni nju. Odnos Aneli i Janjuša, ti si mene podigao da ih komentarišem. Ja sam najlepše moguće pričao o njima. Čemu potreba da ona to konstantno radi? Ja Mioni kažem da mene treba da poštujem, ona treba Aneli da kaže da me ne blati tako. Konstantna potreba i to uplitanje Mionu u njene rijaliti sa osobom koja je u odnosu sa njenim bivšim dečkom. Odakle ti pravo? Sve je neka namera, nek ja tripujem, nek sam šta god. Ja čvrsto stojim pri tom stavom, ne sviđa mi se sve ono što pokazuje. Ne sviđa mi se što ne poštuje ni Mionu ni mene ni Aneli - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kada sedim sa Mionom i ja i ona njega komentarišemo. Ona meni kaže meni se ne sviđa njegovo izlaganje, kao ni meni. Ona više puta sa mnom komentariše i ja se nadovežem na nju. To što on govori da ja Maju uplićem to nije istina. On priča sve najgore o meni, a kad dobar sa mnom, priča sve najbolje. Ja sam odlučila da ću se ja povući iz njihovog odnosa - rekla je Aneli.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.