AKTUELNO

Opasno!

U toku je anketa. Ukućani biraju najdrskije osobe. Miljana Kulić izazvala haos svojim izborom, potkačila Janjuša i Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobar dan poštovani gledaoci, od sada se moja armija zove nepredvidiva. Slađa mi je sinoć nešto rekla za Zolu tako da sam ja završila sa njim sinoć za sva vremena, džak garderobe je završio u jezeru. Najdrskiji je Janjuš koji vređa Aneli bez pardona, naziva je ku*vom jer se bliži kraj rijalitija i želi da prikupi glasače, broj dva je buđola koji je opštio sa frizerima, drzak je prema majci svog deteta, Željko će shvatiti ko mu je otac pa će se zato razočarati -rekla je Miljana.
Željko će shvatiti ko mu je majka ali će moći da te poseti samo u ludnici -rekao je Ivan.
Pored njega naravno i njegova žena stoperka je jako drska jer se nije ostvarila na pravi način zato je ljubomorna na moje dete -rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Po meni su drske osobe koje kažu svima u facu drsko šta misle, to su Maja, Miljana i kuma -rekao je Stanislav.
Marinkoviću ne postojiš ja ti činim uslugu da se malo vidiš -rekla je Vanja.
Ajde bre beži,narod te je vratio pokaži sa malo bolje -rekao je Ivan.
Najdrskija osoba u kući sam ja, na celoj planeti zemlji, zatim ću navesti Milenu Kačavendu, to ste videli u aferi cimet jer ih je drsko razbucala, broj dva je Ivan Marinković i broj tri Miona jer ima pravo za to smatram je najmoralnijom -rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nasatvku...

Autor: N.Š