AKTUELNO

Ona se ne slaže sa vaspitnim metodama mama Goce.

Gordana Džehverović je ušla u rijaliti kako bi bila podrška svojoj ćerki Teodori . Njen zaštitnički stav iz dana u dan prerasta u ozbiljnu svađu. Pored toga što ju je u nekoliko navrata izgrdila pred milionskim auditorijumom, mama Goca je u toku "Igre istine" otišla korak dalje, pa iz besa naredila svojoj ćerki da skine naočare i tom prilikom je malo zakačila

Foto: Printscreen Youtube

Teodora je presrećna što ima nekoga kraj sebe ko može da joj ukaže na greške i izvede je na pravi put, bez obzira što ju je Goca dovela u nepovoljnu situaciju za njenu karijeru, grdnjom i psovkama.

Ja nju zaista razumem, ona kao moja majka došla je ovde da mi pomogne da nekako izađemo na pravi put da mogu da se izbegnu te svađe. Nije me uopšte sramota. Ona je moja majka onakva je kakva jeste i spolja. Ona daje svoj maksimum i ovo radi iz najboje namere da bi meni pomogla. Videla je da pričom ne može da postigne i zato je bezobrazniji stav postavila da bi shvatila da sam udarila toliko glavom o zid da bih shvatila - rekla je Teodora.

Foto: Printscreen Youtube

Ti imaš svoje dete i vaspitaj ga kako hoćeš, u moje vaspitno popravne nemoj da se mešaš - odbrusila joj je Gordana.
Na ivici je bilo da je ošamari, izlupala je ovako malo po rukama. Vi ako ste navikli da vas biju roditelji to je druga stvar - dala je svoje mišljenje Viktorija.

Foto: Printscreen Youtube

U raspravu se uključila i Andrijana Radonjić koja je doživela sličnu situaciju sa svojim ocem, ali i ostali zadrugari. Iako je Viktorija bila uporna u svojim osudaama Saška Karan je prva podržala mama Gocu da je ispravan postupak kojim želi da utiče na ponašanje svoje ćerke.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Kija ne može da se pomiri da je IZGUBILA Filipa! On je osoba zbog koje sam imala OSMEH NA LICU! (VIDEO)

D. B.

#Gordana Džehverović

#Rijaliti Zadruga

#Snežana Mišković Viktorija

#Teodora Džehverović

#Zadruga - RTV Pink

'