AKTUELNO

Pevačica se ne slaže sa svojim kolegama kada su takmičari u pitanju.

Milica Mitić ima 21 godinu i dolazi iz Požarevca. Ona je nastupila pesmom ''Dragane moj'' koju izvodi Ceca. Takmičarki su priliku dali Bora Đorđević, Zorica Brunclik i Dragana Mirković, pa će ona opet pevati u baražu.

Foto: YouTube screenshot

- Mico, ova pesma uopšte nije bila za tebe. Narodnjački triler, narodna pesma, nikako ovo. Dobila si od mene glas zato što si bila u prošlom krugu. Nemoj mi prokockati poverenje u baražu - rekla je Zorica.

Dragana Mirković se složila sa njom i nije želela mnogo da komentariše.

- Dobila je tri stolice, ali ne zam da li je bilo za baraž. Izgleda da smo malo popustili sa kriterijumima - istakla je Maja.

Foto: YouTube screenshot

- Svaka čast mladoj dami, ali ja sam pritisnuo ovaj taster zato što je ovo mnogo dobra pesma - kazao je Bora.

- Ako si ti zadovoljan ovim što si večeras pevala, ti u baražu nećeš proći- Triler mora da bude okrugao, a ne kako padne. Ako se ne potrudiš u baražu nešto ozbiljno i dobro, tebi spasa nema - kazao je Šaban.

Marijana Kankaraš je nastupila posle Milice. Ona ima 24 godine i dolazi iz Bara, a predstavila se pesmom ''Loše vino'' koje u originalu izvodi Zdravko Čolić.

- Ja sam šokirana. Prvo sam se uplašila. Onda sam razmišljala da joj dam novčanik. Onda sam shvatila... Draga, ti imaš fantastičnih ideja, ali tebi trebaju časovi pevanja. Ova pesma se peva jako nežno. Ti si silovala pesmu. Ne može tako - rekao je Maja.

- Može. Ona je u pola minuta pokazala sve što zna. Strahovit potencijal. Svaka čast mlada damo - dodao je Đorđević.

Foto: YouTube screenshot

Takmičarka je htela nešto da kaže, ali je Zorica Brunclik prekinula i rekla joj da ne komentariše.

- Svaka čast. Bila si savršena - rekla je Brunclikova.

- Sećam se gospođice iz Crne Gore. Jako mi se dopalo prošlo izvođenjenje. Ovo je sada meni bilo jako dobro i sve mi se dopalo - rekla je Dragana.

Foto: YouTube screenshot

- Bila si za deset stolica - iskren je bio Bora.

- Dosta je kratko trajalo. Ništa nisam mogao da uradim. Ni da se oduševim ni da se naljutim. Ne volim da žensko peva mušku pesmu. Verujem u tvoje umeće - kazao je Šaban.

Autor: B. Radonić

#Maja Nikolić

#Pinkove zvezde

'