AKTUELNO

"Bolje da patim, nego da živim u lažnoj nadi!" - rekao je Čolak u jednom trenutku Mariji Ani.

Bane Čolak nekoliko puta priznao je Mariji Ani Smiljanić da je zaljubljen u nju, a to je uradio i pred njenim bivšim dečkom FIlipom Đukićem. Međutim, noćas su nastali novi problemi. Čolak smatra da između Filipa i Marije Ane još uvek postoje osećanja, i da mu ova ukućanka daje lažnu nadu, zbog čega je pred zoru odlučio da proveri kako stoje stvari.

Foto: RTV Pink

Ja ispadam tvoj taster za inat! - rekao je Čolak u jednom trenutku Mariji.
Ne ti! Ne želim da bežim od njega - otvorila se ova ukućanka.

Foto: RTV Pink

Ako mi ti kažeš da nećeš da bežiš od njega, onda ću ja od tebe, jer ja ne mogu brate... meni je teško, ako misliš da je posle svega dobro da ti blejiš sa njim! - pričao je Bane Mariji o FIlipu i svojim osećanjima.
Zašto bih se ja odlučivala?! Ta tvoja ljubomora... pogotovu ne u zatvorenom prostoru - nastavila je Marija Ana.

Foto: RTV Pink

To je tvoj bivši dečko. On je tebe j*bo! Bio je prisan sa tobom! Meni je to teško, ali ljudski je sa tvoje strane da mi kažeš da ne blejim sa tobom u nadi da ću nekada biti sa tobom. Ja kada bih znao da neću biti sa tobom, bolje da odmah patim, nego da gajim lažnu nadu - iskren je bio ovaj stanar.

Foto: RTV Pink

Evo, ja ti kažem, neće biti ništa! Nikad u životu - odmah je Marija dala do znanja Banetu kako stoje stvari.

Kako je izgledalo razgovor Baneta Čolaka i Marije Ane Smiljanić u ranim jutarnjim satima i šta su oni na kraju odlučili možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze u nastavku teksta.

Autor: S. K.

#Bane Čolak

#Marija Ana Smiljanić

'