AKTUELNO

Čolak siguran u svoj uspeh i ne libi se da ga uzdigne što više može.

Naredni video-prilog pušten je zadrugarima, a radilo se o razgovoru Maje Marinković i  Baneta Čolaka o njegovom prijatelju Bori Santani, o kom nije imao lepo mišljenje, ali i o Zlati Đurković.

Foto: TvPink Printscreen

Toliko prvo o tome da Bane ne priča sa Majom o meni, ona se stalno kači na mene. Ona se uhvatila te priča i neka je. To što priča da ima bolje ribe od mene, ima samo u Zadruzi i što je bio sa Zerinom, ja nisam bio ni sa jednom devojkom. To da je rekao da sam ja ljubomoran na njega, to čujem prvi put - Bane je prekinuo Boru u izlaganju, tvrdeći da mu je sve iz klipa rekao i u lice, dok je Santana to negirao.
Radi iste stvari, koje je radila meni. Ona je meni nebitna devojka, mi smo na distanci, opet ona mene provocira, ali neću da se palim na tu njenu priču. Nisam ljubomoran na njega, niti imam razlog. Videli su kad je bio rođendan Velikog šefa šta je uradio. Ja njega krivim za priču da bi se ja posvađao sa Lepim Mićom, on je to hteo, dobio je, nek je živ i zdrav. Mi smo okej, ne svađamo se, ne možeš da kažeš da nekog ne voliš, a družiš se sa njim 2 godine - dodao je Bora.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'