AKTUELNO

Nasmejao sve zadrugare.

Zadrugari su ove nedelje dobili zadatak da se podele na đavole i anđele u skladu sa svojim karakternim osobinama. Veliki šef ih je u toku dana obavestio da ukućanima iz suprotnog tabora treba da pripreme po jedno iznenađenje.

Foto: TvPink Printscreen

Kako Sloba Radanović pripada grupi anđela on je želeo da učini dobro delo i nadmaši đavole time što je napisao pesmu za Boru Santanu kojom je zavredeo pažnju svih ukućana.

Foto: TvPink Printscreen

Ima jedan pastuv stari, tri mu s*se čvrsto stoje, po Zadruzi pali i žari, Marinković Borivoje. Priče nema on je smisli, analnoga voli seksa. Trača nema on izmisli, kad je frka zove Peksa. Harmonikom sve je stek'o,ikona je Železnika, kaže radi samo preko, naš je Boki kao slika. Ženama je rana ljuta, kažu ima zlatne prste, napada ga čak i Žuta, dok u šteti svi se krste. Pre bi svoju ruku dao ili metn'o na panju glavu nego što bi nešto krao dok u štali poji kravu. Anđelu bi glava pala da mu nije umakao. Izveo je Boki ždrala, al' mu ipak bilo žao. S mukama se lako bori Santana je prava faca, al' ga jedna briga mori što njegova nije Maca. Miki ga je vešto pripremio i veštine razne naučio, kad ga pljuju on se pravi lud. Boki krade. ali kao Robin Hud - pričao je Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

Bora je pažljivo slušao reči posvećene njemu, a nakon pročitane svake rečenice Belom kućom je odjekivao smeh zadrugara.

Pročitajte još: Miljana SHVATILA da je POGREŠNO PROCENILA Kiju: DOBRA JE GLUMICA, takve su najgore! (VIDEO)

Ostatak pesme možete poslušati klikom na video-snimak koji se nalazi ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Bora Santana

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'